Over Ons

Zuidewind Fietsaccuservice, sinds 2006 actief, is een toonaangevende aanbieder op het gebied van fietsaccu’s en acculaders in Nederland. Met een breed assortiment bedienen we particulieren, fietsvakhandel, groothandel en importeurs, zowel nationaal als internationaal.

Fietsaccu’s

Ontdek de diversiteit in fietsaccu’s! Wij bieden nieuwe fietsaccu’s, revisie-opties en acculaders voor meer dan 200 fietsmodellen.

Accurevisie

Veel accu’s kunnen gereviseerd worden, waarbij we zowel het accupakket als de BMS/besturing vervangen om de storingskans te minimaliseren. Zo niet, bieden we hoogwaardige vervangende accu’s aan.

Acculaders

Een uitgebreide selectie acculaders is beschikbaar. Voor veilig laden is het cruciaal om de juiste lader te gebruiken. Wij hebben meer dan 100 verschillende modellen acculaders op voorraad!

Acculader Knaap Bikes 3A
1265 1 Forza

Foto sturen via WhatsApp

Stuur een foto van uw fietsaccu via WhatsApp naar 06 – 82 150 900 en ontvang snel antwoord tijdens onze openingstijden.

Webshop

Ontdek ons assortiment in de webshop. Bestellingen worden dagelijks verzonden via DPD. Naast e-bike accu’s en opladers bieden we loodaccu’s, Varta auto-accu’s en gereedschapsaccu’s. Accessoires zoals fietspompen en fietssloten zijn ook beschikbaar.

Accutest

Twijfelt u aan de accukwaliteit? Onze apparatuur test de capaciteit van uw accu en de werking van de oplader. Meer informatie over de accutest.

Veelgestelde Vragen

Bekijk onze Veelgestelde vragen | FAQ voor antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 9:00 – 17:00 uur.

E-mail:         info@fietsaccuservice.nl
WhatsApp:  06 82 150 900

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.

Zuidewind Fietsaccuservice – Uw specialist in fietsaccu’s en acculaders.

×