Accutest
Twijfelt u aan de kwaliteit van uw accu? Of loopt de actieradius van uw fiets ineens terug? Wilt u weten of uw accu slecht is of dat u de oorzaak van de voorkomende problemen in uw fiets of lader moet zoeken? Wij hebben de apparatuur in huis waarmee we uw accu op capaciteit kunnen testen en de oplader op werking.

U kunt ons de accu toesturen, samen met de lader. Informeer bij ons naar de verzendmogelijkheden.

Zodra de test is uitgevoerd ontvangt u een testrapport en overleggen wij met u wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld revisie van uw accu of aanschaf van een nieuwe accu of oplader. Indien u besluit hiervan geen gebruik te maken sturen we uw accu en lader uiteraard retour.

De kosten van een accutest bedragen € 20,00 exclusief retourzending. Indien u besluit tot revisie of vervanging van uw accu door ons bedrijf ontvangt u de kosten van de accutest retour.

Uiteraard kunt u de accu en oplader ook tijdens onze openingstijden bij ons langsbrengen. U kunt echter niet wachten op het resultaat van de test, voor een betrouwbaar beeld hebben wij de accu minimaal 24 uur nodig, bij drukte soms langer. Als u uw accu volgeladen aanlevert, hebben wij sneller de uitslag van de accutest.

Voor het testen van de accu gebruiken wij apparatuur van Batterytester, hiermee kunnen we bijna alle accu’s testen en krijgen we een goed beeld van de kwaliteit cq. restcapaciteit. Wij gebruiken zelf meerdere accutesters, ook leveren wij de accutesters aan de fietsvakhandel. Bijbehorende kabels kunnen naar wens en behoefte los worden bijbesteld.

Batterytester
× WhatsApp