Fietsaccu’s en acculaders
Ons bedrijf is in Nederland qua assortiment één van de grotere aanbieders op het gebied van levering en revisie van fietsaccu’s en acculaders voor elektrische fietsen. Wij leveren aan particulieren, fietsvakhandel, groothandel en importeurs. Klanten bevinden zich met name in Nederland en Vlaanderen, we leverden echter ook al aan klanten in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Noorwegen, Denemarken, Letland, Ierland, Suriname en Aruba.

Fietsaccu’s
De verscheidenheid in fietsaccu’s is groot. Er zijn verschillende soorten accu’s te onderscheiden met elk hun eigen kenmerken en voor- en nadelen. Welk type accu u heeft kunt u in de meeste gevallen terugvinden op de accu, maar ook op de lader staat normaliter informatie vermeld over het type accu en spanning en capaciteit van de accu.

Kort gezegd kan een onderscheid worden gemaakt tussen lood/SLA, Ni-Cd, Ni-MH en Li-ion. Wij leveren nieuwe fietsaccu’s, bieden revisie aan en leveren nieuwe acculaders voor meer dan 200 fietsaccu’s.

Accurevisie
Een groot aantal accu’s komt in aanmerking voor revisie. Echter, doordat wij bij revisie altijd zowel accupakket als BMS / besturing vervangen (dit vermindert de storingskans aanzienlijk) komen niet alle accu’s in aanmerking. In dat geval kunnen we meestal een nieuwe vervangende accu voor uw e-bike leveren.

Naast revisie leveren we een uitgebreid assortiment nieuwe accu’s, zowel originele fabrieksaccu’s als compatibles van hoge kwaliteit, dit assortiment is te vinden in onze webshop. Staat uw model er niet bij? Bel of mail ons gerust!

Acculaders
Daarnaast leveren wij een zeer uitgebreid assortiment acculaders. Het is van groot belang dat de fietsaccu met de juiste lader wordt geladen. Met name bij li-ion accu’s kunnen de grootste ongelukken gebeuren als bij accu een ongeschikte lader wordt toegepast. Voor 24 volt li-ion accu’s is de output van de lader in de regel 29 volt, voor 36 volt accu’s 42 volt. Dit kan een universele lader zijn, deze zijn beschikbaar met allerlei verschillende connectoren. Sommige accu’s hebben de originele bijbehorende lader van de fabrikant nodig.

Wij hebben meer dan 100 (!) verschillende modellen acculaders in het assortiment, bijna allemaal uit voorraad leverbaar. Komt u er niet uit? Bel of mail ons!

Stuur een foto van uw fietsaccu via whatsapp 06 – 82 150 900 en u ontvangt tijdens onze openingstijden razendsnel antwoord over de mogelijkheden.

Webshop
Nagenoeg ons hele assortiment vindt u in onze webshop. Bestellingen worden elke werkdag verzonden via DPD.

In onze webshop vindt u naast ons assortiment accu’s en opladers voor e-bikes ook loodaccu’s voor bijvoorbeeld scootmobiel en elektrische rolstoel. Wij zijn dealer van Varta accu’s voor auto, recreatie en motorfiets. Alleen de laatste kunnen ook worden verzonden via pakketdienst. De meest gangbare accu’s voor draadloze handgereedschappen zijn uit voorraad leverbaar. In de categorie “accessoires”, vindt u allerlei toebehoren als fietspompen, fietssloten en connectors.

Accutest
Twijfelt u aan de kwaliteit van uw accu? Of loopt de actieradius van uw fiets ineens terug? Wilt u weten of uw accu slecht is of dat u de oorzaak van de voorkomende problemen in uw fiets of lader moet zoeken? Wij hebben de apparatuur in huis waarmee we uw accu op capaciteit kunnen testen en de oplader op werking.
Klik hier voor meer informatie over de accutest.

Ophaalservice
Wij kunnen uw fietsaccu bij u laten ophalen voor revisie. Maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier. Vul hier uw naam, telefoonnummer, mailadres in. Bij “uw bericht” kunt u het type accu invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de ophaaldag in te plannen.

Vragen?
De afdeling accuservice is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.

U kunt uiteraard altijd uw vragen mailen naar info@fietsaccuservice.nl, wij streven ernaar u altijd binnen 24 uur te antwoorden.
Of gebruik Whatsapp: 06 82 150 900Wij appen terug op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

× WhatsApp